Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Vanaf welke leeftijd kan mijn kind leren windsurfen?

We maken bij Surfschool Zeewolde gebruik van het beste en lichtste materiaal waardoor kinderen vanaf 8 jaar al kunnen windsurfen. We raden wel aan om eerst tijdens een privé lesje te kijken of de kinderen het leuk vinden omdat ze veel aandacht nodig hebben. Vinden ze het leuk en hebben ze de basis onder de knie? Dan kunnen ze gewoon meedoen met een weekcursus! 

Moet je een weekcursus 3 dagen achter elkaar volgen? 

Nee, je kunt zelf bepalen op welke dagen jij de weekcursus wilt volgen. Het kan dus 3 dagen achter elkaar maar er kan ook een maand tussen de lessen inzitten. Wij raden wel aan om de lessen kort achter elkaar te doen zodat alle leerstof goed blijft hangen!

Kunnen volwassenen en kinderen bij elkaar in de groep?

Absoluut! Wij vinden de combinatie juist onwijs leuk. We proberen altijd de groepen zo te vormen dat de ervaring van de cursisten ongeveer gelijk zijn. Maar door de kleine groepjes krijgt iedereen precies de aandacht en tips die ze nodig hebben om zoveel mogelijk vorderingen te maken.

Kunnen er meerdere mensen met een privé cursus meedoen? 

Jazeker. Wilt u bijvoorbeeld samen met uw kind(eren) een lesje volgen dan is dat geen probleem. U betaald zelf €59,- p.p. en elk persoon die u meeneemt betaald €39,- p.p.

Wat leer je tijdens een weekcursus?

Bij de weekcursus krijgt u dezelfde persoonlijke lessen als met een normale groepscursus. Het kan ook zijn dat het groepje waarin u zit verschilt. We gaan door met de lessen waar u vorige keer gebleven bent. We gaan soms voor, tijdens of na de lessen op de kant de oefeningen bespreken en hierbij maken we ook gebruik van een whiteboard. We gaan alles uitleggen en tekenen zodat u het windsurfen echt gaat begrijpen. Hierdoor kunt u na de derde les al zelfstandig windsurfen en kun je materiaal huren!

Wanneer begint een weekcursus?

De weekcursus begint wanneer u dat wilt! De enige vereiste is dat er een groepje is waarmee u begint of bij aan kunt sluiten. U mag dus zelf aangeven wanneer u de lessen wilt volgen en wij regelen de rest. Gedurende de zomermaanden zijn er elke dag surflessen waar u bij aan kunt sluiten maar bel of mail voor de zekerheid even voor beschikbaarheid.

Wat moet ik meenemen voor de windsurfles?

Het enige waar u mee hoeft te nemen zijn eventueel zwemkleding voor onder het wetsuit, een handdoek en eventueel wat te eten en drinken. Wij verzorgen de rest! Bij de genoemde prijzen zit alles inbegrepen voor een geweldige les.

Kan ik bij jullie pinnen? 

Bij de surfschool zelf is geen pin automaat aanwezig. Wij verzoeken u dus vriendelijk om contant (en het liefst gepast) te betalen. Lukt dit niet? Geen probleem. U kunt bij de receptie van de campings geld pinnen. Graag vooraf pinnen zodat we alles overzichtelijk kunnen houden.

Waarom moet ik bij Surfschool Zeewolde komen windsurfen?

Wij nemen u en de lessen zeer serieus. Wij vinden het schandalig als je in een groep van 15 personen word gestopt, een uurtje les krijgt en het daarna zelf uit mag zoeken. Bij ons krijgt u 100% waar voor uw geld. Honderden mensen zijn u voor geweest en iedereen is zeer enthousiast over de persoonlijke aanpak en de goede lessen die wij bieden. Wij nodigen u uit om het zelf mee te maken en om nog heel vaak terug te komen!

 

Heeft u nog andere vragen? Neem gerust contact met ons op!

Translate »