Over ons

En de leukste instructeurs van Nederland

Maak kennis met de leukste windsurf instructeurs van nederland! 

Wij kunnen gerust zeggen dat je bij Surfschool Zeewolde het beste kunt leren windsurfen. Al 11 jaar zijn wij gespecialiseerd in het geven van windsurflessen en daar zijn we trots op. De beste windsurflessen ontstaan natuurlijk niet alleen omdat we met de beste materialen varen maar omdat we alleen maar les geven met de leukste windsurf instructeurs van Nederland. Maak kennis met ons geweldige team!

Alles wat Pieter in het verleden heeft gedaan, is gedaan met één doel voor ogen: het openen van zijn eigen windsurfschool. In 2013 is deze droom werkelijkheid geworden en heeft Surfschool Zeewolde zijn deuren geopend op Recreatiegebied het Erkemederstrand.

De prettige ‘no nonsense’ lesmethode welke Pieter heeft ontwikkeld, in combinatie met zijn geduld en prettige omgang, staan garant voor een fantastische watersport ervaring.

De drijfveer en enorme passie achter Pieter zijn eindeloze enthousiasme is simpelweg één ding: heel Nederland weer gek maken van de mooiste sport op aarde: Windsurfen!

Henry is een echte boardsporter. Geef hem een plank en hij kan er iets mee. Snowboarden, skimboarden, indo boarden, stand up paddling, wakeboarden, golfsurfen en uiteraard windsurfen!

In de winter is Henry een fanatieke snowboarder en ’s zomers ligt hij (naast het lesgeven) het liefst de hele dag in het water. Is hij niet aan het golfsurfen in Scheveningen of wijk aan zee, dan zul je hem wel vinden op het veluwemeer met zijn windsurfplank.

Het lesgeven haalt hij erg veel energie uit en het mooiste vind hij als zijn cursisten al binnen 2 uur heen en weer kunnen surfen en met een big smile het water af komen.

Sietze is al sinds jong af aan één van de fanatiekste windsurfers van de surfschool. Elke keer als het lekker waait komt hij op zijn fiets met surfkar om het water onveilig te maken met zijn mooie surfkunsten.

Sietze is ook al jaren een van onze vrolijkste en geduldigste instructeurs en helpt ook vaak op de kant met boards repareren, websites onderhouden etc.

Mocht je dus een scheur in je surfplank hebben of heb je een website nodig? Schroom niet om Sietze alles te vragen, hij weet bijna álles, en al helemaal over windsurfen!

Fleur heeft de afgelopen jaren haar hart verloren aan windsurfen. Wat begon als een toffe hobby met haar vader begon langzaam aan steeds verslavender te worden. Sinds Fleur bij ons is komen werken heeft ze al veel super leuke lessen gegeven en helpt ze ons vaak op de kant waar ze iedereen met een vriendelijke lach helpt aan surfspullen of een heerlijk kopje koffie of thee (of haar onweerstaanbare zelfgemaakte cakes). Sinds vorig jaar heeft ze ook haar eigen lingeriemerk ontwikkeld. Neem eens een kijkje op https://pinkeve.nl/

Bowen de Boer

Bowen is een van de liefste en geduldigste mannen die je ooit tegen zult komen. Hij is een ontzettend handige ‘willy wortel’ die altijd leuke en creatieve ideeen heeft, en is momenteel bezig met een stage om handgemaakte gitaren te maken in Canada. Hij heeft er al een hoop gemaakt en hoopt  er later zijn beroep van te maken. Deze lange surfgod staat altijd voor je klaar om je de leukste surfles van je leven te geven!

Frank (spreek uit als Frenk) is verreweg onze meest ervaren windsurfer. Frank was al begonnen met windsurfen toen zelfs Henry nog niet eens geboren was. Toen Pieter de surfschool begon in 2013 kwam Frank al snel aanwaaien en is nooit meer weg gegaan. Als je al eens bij de surfschool bent geweest dan is de kans erg groot dat je hem weleens tegen bent gekomen of het nou chillend op de kant is, mensen helpend op het strand, les aan het geven is of zelf aan het vliegen op zijn retro board uit 1930 (ongeveer). Frank staat altijd klaar om je een handje te helpen! 

Hank is absoluut de meest succesvolle windsurfer van onze surfschool. Laat de bescheiden uitstraling van deze surfdude je niet misleiden want hij is namelijk zeer succesvol in de bekende Windsurfer LT klasse. Hij reist de hele wereld over voor wedstrijden en is zelfs 2e geworden van europa! Door zijn heldendaden is hij (terecht) ook genomineerd voor sportheld van het jaar in Zeewolde. Als hij je niet alle fijne kneepjes van deze prachtige sport uit kan leggen weet ik het ook niet meer?!

Openingstijden

april t/m juni

Zaterdag & Zondag van 10.00 tot 17.00

Juli, Augustus & schoolvakanties

Maandag t/m Zondag van 10.00 tot 17.00

Contact

Telefoon

+31613257119

Email

info@surfschoolzeewolde.nl

Adres

Dasselaarweg 1, 3896LT Zeewolde

Translate »