windsurfen

de beste windsurflessen sinds 2013

Leren windsurfen bij surfschool zeewolde

Wij kunnen gerust zeggen dat je bij Surfschool Zeewolde het beste kunt leren windsurfen. Al 11 jaar zijn wij gespecialiseerd in het geven van windsurflessen en daar zijn we trots op. We geven uitsluitend windsurfles met de nieuwste en beste materialen en onze ervaren instructeurs zorgen ervoor dat je alles over windsurfen leert, met een grote lach op je gezicht!

Groepsles windsurfen

 Bij de groepslessen krijgt u windsurfles in een kleine groep. Het minimale aantal is 3 personen en we streven ernaar om niet meer dan 6 mensen in 1 groep te hebben.

De kosten van een groepsles windsurfen zijn €65,- per persoon.
U krijgt hierbij 2 uur windsurfles van een ervaren instructeur.

Bij de prijs zit professioneel materiaal en wetsuit inbegrepen.

Weekcursus windsurfen

Wilt u echt goed en zelfstandig leren windsurfen? Dat kan met deze weekcursus. Bij de weekcursus bepaalt u zelf wanneer u wilt beginnen en op welke dagen en tijdstippen u les wilt. Na 3 dagen praktijk en theorie zult u zelfstandig kunnen windsurfen en ontvangt u een Windsurf Diploma!

De kosten van een weekcursus windsurfen zijn €159,- per persoon.

U krijgt hiervoor 3 windsurflessen van een ervaren instructeur. Bij de prijs zit materiaal en wetsuit inbegrepen.

 Privécursus windsurfen

 Wilt u nog persoonlijker windsurfles krijgen of liever niet bij anderen in een groep? Kunt u al windsurfen en wilt u uw niveau opkrikken? Eindelijk die gijp doorplaneren? Dan is een privé les geschikt voor u! Zo krijgt u alle aandacht voor uzelf en zult u nóg meer vorderingen maken!

De kosten van een privécursus windsurfen zijn €139,- voor 1 persoon. U krijgt 2 uur les van een ervaren instructeur. Bij de prijs zit materiaal en wetsuit inbegrepen.

Voor ieder persoon extra betaald u €65,-.

veelgestelde vragen

Wat moet ik meenemen voor de windsurfles?

Het enige wat u mee hoeft te nemen zijn eventueel zwemkleding voor onder het wetsuit, een handdoek en eventueel wat te eten en drinken. Wij verzorgen de rest! Bij de genoemde prijzen zit alles inbegrepen voor een geweldige les.

Wanneer begint een weekcursus?

De weekcursus begint wanneer u dat wilt! De enige vereiste is dat er een groepje is waarmee u begint of bij aan kunt sluiten. U mag dus zelf aangeven wanneer u de lessen wilt volgen en wij regelen de rest. Gedurende de zomermaanden zijn er elke dag surflessen waar u bij aan kunt sluiten maar bel of mail voor de zekerheid even voor beschikbaarheid.

Wat leer je tijdens een weekcursus?

Bij de weekcursus krijgt u dezelfde persoonlijke lessen als met een normale groepscursus. Het kan ook zijn dat het groepje waarin u zit verschilt. We gaan door met de lessen waar u vorige keer gebleven bent. We gaan soms voor, tijdens of na de lessen op de kant de oefeningen bespreken en hierbij maken we ook gebruik van een whiteboard. We gaan alles uitleggen en tekenen zodat u het windsurfen echt gaat begrijpen. Hierdoor kunt u na de derde les al zelfstandig windsurfen en kun je materiaal huren!

Kunnen volwassenen en kinderen bij elkaar in de groep?

Absoluut! Wij vinden de combinatie juist onwijs leuk. We proberen altijd de groepen zo te vormen dat de ervaring van de cursisten ongeveer gelijk zijn. Maar door de kleine groepjes krijgt iedereen precies de aandacht en tips die ze nodig hebben om zoveel mogelijk vorderingen te maken.

Openingstijden

april

Zaterdag & Zondag van 10.00 tot 17.00 (op aanvraag)

Mei & juni

Woensdag t/m zondag van 10.00 tot 17.00

Juli & augustus

Maandag t/m zondag van 10.00 tot 17.00

September

Woensdag t/m zondag van 10.00 tot 17.00

Contact

Telefoon

+31613257119

Email

info@surfschoolzeewolde.nl

Adres

Dasselaarweg 1, 3896LT Zeewolde

Translate »