stand up paddle

(SUP) verhuur

 

Surfschool Zeewolde is de beste plek om te Stand Up Paddlen (SUPpen)

HET ONDIEPE EN RUSTIGE WATER MAAKT HET IDEAAL OM TE SUPPEN

We verhuren alleen de beste Stand Up Paddle boards (SUP) van Fanatic en Tiki. De allround Fanatic Fly Stand Up Paddle boards zijn ideaal om het op te leren omdat ze licht en stabiel zijn. Als je wat meer uitdaging zoekt dan zijn de Stand Up Paddle boards van Tiki perfect voor jou! Deze tour SUP’s zijn langer en smaller en vanwege hun vorm zeer geschikt om lange tochten te maken en veel snelheid te maken. Je kunt ze bij ons ook uiteraard omwisselen als je ze allebei wilt proberen!

Fanatic Fly Air SUP

Fanatic is niet voor niets het best verkochte SUP merk. Het merk maakt SUP boards van extreem goede kwaliteit.De Fly Air SUP board is ideaal is voor beginnende en all-round SUPPERS. Zijn sterke, stijve en duurzame eigenschappen zorgen ervoor dat je maximaal plezier zult ervaren. Zijn klassieke shape en volle volume zorgen voor stabiliteit en diversiteit waardoor je vele uren plezier kunt hebben op deze boards.

Tiki Touring 11’6 SUP

De Tiki Touring 11’6 all-round/touring SUP board is dankzij zijn lengte en vorm geschikter voor langere tochten dan een puur all-round SUP board. Een touring board heeft een puntige neus, waardoor het gemakkelijk door het water snijdt. Hierdoor kost het minder energie om vooruit te komen. Ideaal om tochten mee te maken dus!

veelgestelde vragen

Wanneer begint een weekcursus?

De weekcursus begint wanneer u dat wilt! De enige vereiste is dat er een groepje is waarmee u begint of bij aan kunt sluiten. U mag dus zelf aangeven wanneer u de lessen wilt volgen en wij regelen de rest. Gedurende de zomermaanden zijn er elke dag surflessen waar u...

Lees meer

Wat leer je tijdens een weekcursus?

Bij de weekcursus krijgt u dezelfde persoonlijke lessen als met een normale groepscursus. Het kan ook zijn dat het groepje waarin u zit verschilt. We gaan door met de lessen waar u vorige keer gebleven bent. We gaan soms voor, tijdens of na de lessen op de kant de...

Lees meer

Openingstijden

april t/m juni

Zaterdag & Zondag van 10.00 tot 17.00

Juli, Augustus & schoolvakanties

Maandag t/m Zondag van 10.00 tot 17.00

Contact

Telefoon

+31613257119

Email

info@surfschoolzeewolde.nl

Adres

Dasselaarweg 1, 3896LT Zeewolde

Translate »