wingsurfen

De nieuwste trend op het gebied van Watersport

Leren wingsurfen bij surfschool zeewolde

Wingsurfen & wingfoilen zijn de snelst groeiende watersporten ter wereld. Kijk hieronder wat wij aanbieden en wat het verschil is tussen wingsurfen & wingfoilen.

Wingsurfen

Met wingsurfen gebruik je een wing (een combinatie tussen een windsurfzeil en kitesurf vlieger) om je voort te bewegen over het water op een surfplank met vin en zwaard.

Wingfoilen

 Met wingfoilen gebruik je een wing in combinatie met een board met een hydrofoil vin eronder. Deze vin zorgt ervoor dat je boven het water komt te zweven. Dit ongelooflijke gevoel zul je nooit meer vergeten!

 Privécursus wingsurfen & wingfoilen

Bij Surfschool Zeewolde bieden we uitsluitend privécursussen wingsurfen & wingfoilen aan. Dit doen we omdat wingsurfen een lastigere sport is om te leren en we vinden dat je alle aandacht van de instructeur kunt gebruiken om de beste progressie te boeken.

Wingsurfen & wingfoilen is een snel groeiende nieuwe watersport! Het is ontstaan uit verschillende watersport discipline’s waaronder kitesurf, golfsurf en windurfen met het oog op folien. Wingfoilen is zweven boven het water en geeft een extreem vrij gevoel. Daarnaast geeft het een echte kick want je kan super snel foilen, springen en trucjes doen.  Het geeft een vrijer gevoel dan andere watersporten zoals windsurf foilen of kitesurf foilen. Dit komt doordat de wing erg klein is en je de wing direct in handen hebt. Je reactie vermogen is super snel en wendbaar. Doordat je niet aan de wing vast zit heb je heel veel bewegingsvrijheid. Wingfoilen is een redelijk moeilijke sport en hierbij helpt het enorm dat je al goed kan windsurfen of kitesurfen. Indien je dit nog niet kan kun je het nog steeds goed leren maar zal het traject iets langer duren. Een groot voordeel van wingsurfen & wingfoilen is dat het op bijna alle watergebieden is toegestaan. Je hebt ook relatief weinig wind nodig. 

Openingstijden

april

Zaterdag & Zondag van 10.00 tot 17.00 (op aanvraag)

Mei & juni

Woensdag t/m zondag van 10.00 tot 17.00

Juli & augustus

Maandag t/m zondag van 10.00 tot 17.00

September

Woensdag t/m zondag van 10.00 tot 17.00

Contact

Telefoon

+31613257119

Email

info@surfschoolzeewolde.nl

Adres

Dasselaarweg 1, 3896LT Zeewolde

Translate »