overige

Benieuwd welke activiteiten we nog meer organiseren? 

Vrijgezellenfeesten

 Surfschool Zeewolde is de ideale plek om je vrijgezellenfeest te organiseren. We hebben diverse leuke, actieve en uitdagende activiteiten om jouw vrijgezellenfeest gegarandeert te laten slagen.

We denken altijd graag mee om van elk vrijgezellenfeest een écht feestje te maken. Onze enthousiaste instructeurs leggen met veel plezier alle tips en tricks uit over hoe je bijvoorbeeld het beste kunt SUPpen óf uiteraard hoe je binnen 2 uur kunt leren windsurfen.

Je kunt gerust zelf eten en drinken meenemen en op ons privé strand nuttigen of je bent van harte welkom in het prachtige strandpaviljoen die bijna naast de surfschool gelegen is.

Eng om in een wetsuit te gaan? Echt niet! We hebben surfpakken in alle maten zodat iedereen lekker warm kan surfen of SUPpen.

Bel of mail gerust om samen te brainstormen over het ideale vrijgezellenfeest.

TIP: Mocht je nog meer activiteiten willen doen? Huur leuke spellen of activiteiten in de buurt en laat ze eventueel afleveren bij de surfschool. Zo kun je leuke land én water activiteiten doen waardoor je de hele middag zoet bent.

 

Surfkluisjes

 

Wat is de grote drempel van het windsurfen? Juist, je zeilen en planken van zolder of uit de schuur moeten halen, op en in de auto laden, naar het strand zeulen, na het surfen weer laten drogen en het hele verhaal weer opnieuw. Daar hebben wij de ideale oplossing voor! 

Onze surfkluisjes liggen aan de surfschool en dus direct aan het water. We hebben zo’n 60 surfkluisjes. De helft is wat smaller maar heel diep, ideaal voor oudere modellen surfplanken of juist kleine surfplanken. De andere helft zijn kluisjes die een stuk breder zijn en waar gemakkelijk een hele nieuwerwetse surfset in past met een aantal zeilen. 

Je kunt altijd zelf bij de surfspullen, ook als we nog niet geopend zijn. 

De smallere kluisjes kosten €150,- per seizoen en de grotere kluisjes €200,- per seizoen. Het seizoen loopt van maart tot maart. Je krijgt elk jaar in het begin van het seizoen weer een nieuw betaalverzoek die je gemakkelijk online kunt betalen. 

Vragen? Bel gerust naar 0613257119, mail naar info@surfschoolzeewolde.nl of kom gezellig langslopen.

Openingstijden

april

Zaterdag & Zondag van 10.00 tot 17.00 (op aanvraag)

Mei & juni

Woensdag t/m zondag van 10.00 tot 17.00

Juli & augustus

Maandag t/m zondag van 10.00 tot 17.00

September

Woensdag t/m zondag van 10.00 tot 17.00

Contact

Telefoon

+31613257119

Email

info@surfschoolzeewolde.nl

Adres

Dasselaarweg 1, 3896LT Zeewolde

Translate »