Windsurfen reserveren

Windsurfen reserveren

Welke les moet ik kiezen?

We hebben de keuze zo gemakkelijk mogelijk voor je proberen te maken. Het duidelijke aanbod wat we altijd hadden is hetzelfde gebleven, alleen kun je nu gemakkelijk zelf de dag en tijd kiezen die jou het beste uitkomt! 

 Groepsles Windsurfen – Les 1 (los)

Deze kies je als dit je eerste keer windsurfen is en je een losse groepsles windsurfen wilt boeken voor 2 of meerdere personen. Je leert hierin de basis van het windsurfen zoals de namen van de materialen, wegvaren en omdraaien (overstag gaan). Je zult versteld staan hoe snel je het bij ons onder de knie krijgt! De les duurt 2 uur en je bent lekker veel op het water.

 Groepsles Windsurfen – Les 2 (los)

Deze kies je als je (bij ons) al je eerste windsurfles hebt gehad en het zo leuk vond dat je nog verder wil leren. Je gaat in deze les door waar je gebleven bent in les 1 en leert bijvoorbeeld sneller draaien (overstag en gijpen) en diverse richtingen op te varen (koersen). 

 Groepsles Windsurfen – Les 3 (los)

Deze les kies je als je de 2 voorgaande lessen bij ons hebt gevolgd en echt goed zelfstandig te leren windsurfen. Je leert deze les bijvoorbeeld opkruisen en alle laatste dingen die je nodig hebt om zelfstandig door te gaan met windsurfen. 

Weekcursus Windsurfen (Les 1, 2 en 3)

Dit is onze meest gekozen optie. Dit zijn de 3 opvolgende lessen van 2 uur waarin je alles leert om zelfstandig te gaan windsurfen d.m.v. veel praktijk en de nodige theorie les. Je krijgt bij dit pakket maar liefst €28 korting t.o.v. 3 losse windsurf lessen. Na 3 lessen ontvangt iedereen ook een te gek windsurf diploma waarmee je ook bij ons ook een windsurfset kunt huren om lekker zelf aan de slag te gaan en nóg beter te worden! 

Je kiest bij deze optie eerst een eerste lesdag & tijd uit en daarna de volgende 2 dagen.

Privéles Windsurfen

Kun je al windsurfen en wil je nog beter worden? Die lastige gijp eindelijk doorplaneren? Liever alleen of met 2 personen alle aandacht van je instructeur hebben? Daar is de privéles windsurfen voor. Je kan deze les gebruiken om een uur in hoog tempo (of heel relaxed) goed te leren windsurfen en daarna een uur zelfstandig nog door te oefenen op je surfset. Je kunt ook een uur lang alles vragen wat je lastig vind en waar je zelf elke keer weer tegenaan loopt. Geef bij de opmerkingen aan wat je wil leren en wij zoeken de juiste instructeur voor jou om te alles te leren wat je wilt. 

Translate »