Over ons

Over ons

De instructeur en eigenaar van Surfschool Zeewolde, Pieter Warnsinck, heeft in 2012 zijn opleiding CIOS Watersport te Heerenveen afgerond. Van jongs af aan is hij op het water te vinden zodra er maar een beetje wind staat. Daarnaast heeft Pieter wereldwijd windsurflessen verzorgd op diverse locaties zoals: Zeilfabriek de Morra in Hemelum, Jibe City op Bonaire, Windsurfing Aruba en nog vele andere surfscholen in Nederland. Tevens is Pieter in het bezit van het diploma CWO Zeilinstructeur 3 (ZI3).

 

20150716_114748Alles wat Pieter in het verleden heeft gedaan, is gedaan met één doel voor ogen: het openen van zijn eigen windsurfschool. In 2013 is deze droom werkelijkheid geworden en heeft Surfschool Zeewolde zijn deuren geopend op Recreatiegebied het Erkemederstrand.

De prettige ‘no nonsense’ lesmethode welke Pieter heeft ontwikkeld, in combinatie met zijn geduld en prettige omgang, staan garant voor een fantastische watersport ervaring.

De drijfveer en enorme passie achter Pieter zijn eindeloze enthousiasme is simpelweg één ding: heel Nederland weer gek maken van de mooiste sport op aarde: Windsurfen!

 

Wees gewaarschuwd . . . Na een windsurfles bij Surfschool Zeewolde zult u voor altijd verslaafd zijn aan deze fantastische sport en levensstijl. 

 

Henry windsurf instructeur

Henry is een echte boardsporter. Geef hem een plank en hij kan er iets mee. Snowboarden, skimboarden, indo boarden, stand up paddling, wakeboarden, golfsurfen en uiteraard windsurfen!

In de winter is Henry een fanatieke snowboarder en ‘s zomers ligt hij (naast het lesgeven) het liefst de hele dag in het water. Is hij niet aan het golfsurfen in Scheveningen of wijk aan zee, dan zul je hem wel vinden op het veluwemeer met zijn windsurfplank.

Het lesgeven haalt hij erg veel energie uit en het mooiste vind hij als zijn cursisten al binnen 2 uur heen en weer kunnen surfen en met een big smile het water af komen.