Over ons

Over ons

De instructeur en mede eigenaar van Surfschool Zeewolde, Pieter Warnsinck, heeft in 2012 zijn opleiding CIOS Watersport te Heerenveen afgerond. Van jongs af aan is hij op het water te vinden zodra er maar een beetje wind staat. Daarnaast heeft Pieter wereldwijd windsurflessen verzorgd op diverse locaties zoals: Zeilfabriek de Morra in Hemelum, Jibe City op Bonaire, Windsurfing Aruba en nog vele andere surfscholen in Nederland. Tevens is Pieter in het bezit van het diploma CWO Zeilinstructeur 3 (ZI3).

Alles wat Pieter in het verleden heeft gedaan, is gedaan met één doel voor ogen: het openen van zijn eigen windsurfschool. In 2013 is deze droom werkelijkheid geworden en heeft Surfschool Zeewolde zijn deuren geopend op Recreatiegebied het Erkemederstrand.

De prettige ‘no nonsense’ lesmethode welke Pieter heeft ontwikkeld, in combinatie met zijn geduld en prettige omgang, staan garant voor een fantastische watersport ervaring.

De drijfveer en enorme passie achter Pieter zijn eindeloze enthousiasme is simpelweg één ding: heel Nederland weer gek maken van de mooiste sport op aarde: Windsurfen!

Omdat de vraag te groot werd om alleen aan te kunnen is zijn vriendin Conny sinds 2017 ook werkzaam bij de surfschool en sinds 2018 zelfs mede eigenaar geworden! Deze vrolijke en vriendelijke dame is met zeilen en surfen opgegroeid en is een ware aanwinst voor de surfschool. Nu werken ze samen naar hun doel om de beste surfschool van Nederland te worden ! 

Wees gewaarschuwd . . . Na een windsurfles bij Surfschool Zeewolde zult u voor altijd verslaafd zijn aan deze fantastische sport en levensstijl. 

Instructeurs

Gilles is een zeer ervaren windsurf, zeil- en sportinstructeur met al bijna 10 jaar ervaring op zeil en surfscholen en nu is hij bezig met de CALO om van lesgeven zijn fulltime beroep te maken. 

Als je geluk hebt krijg je deze zomer een geweldige les van deze vrolijke en geduldige windsurfer! 

Henry is een echte boardsporter. Geef hem een plank en hij kan er iets mee. Snowboarden, skimboarden, indo boarden, stand up paddling, wakeboarden, golfsurfen en uiteraard windsurfen!

In de winter is Henry een fanatieke snowboarder en ‘s zomers ligt hij (naast het lesgeven) het liefst de hele dag in het water. Is hij niet aan het golfsurfen in Scheveningen of wijk aan zee, dan zul je hem wel vinden op het veluwemeer met zijn windsurfplank.

Het lesgeven haalt hij erg veel energie uit en het mooiste vind hij als zijn cursisten al binnen 2 uur heen en weer kunnen surfen en met een big smile het water af komen.

Ruben heeft járen geleden bij ons leren windsurfen en is sindsdien nooit meer gestopt. Als het genoeg waait kan hij gerust de hele middag over het water stuiteren met zijn surfset. Omdat hij zo vriendelijk en geduldig is, is hij een ware aanwinst voor de surfschool en met zijn instructeursdiploma op zak is hij de hele zomer bij ons te vinden! 

Translate »