Activiteiten

Activiteiten

Wil je een te gekke watersport middag beleven met je team/klasgenoten/collega’s/vrienden dan ben je bij ons aan het juiste adres! De prachtige ruime locatie op RCN Zeewolde bied alle mogelijkheden om met een hele groep tegelijk het water op te gaan. Onze instructeurs staan klaar om jullie met veel plezier deze leuke sporten te leren!

Windsurfen

Het ondiepe water van het Veluwemeer is perfect om te leren windsurfen. Wij maken gebruik van de beste materialen wat het leerproces enorm versnelt. De boards zijn veel breder dan vroeger en de zeilen zijn stukken lichter waardoor je vaak binnen een uur al heen en weer kunt surfen. 

Stand Up Paddling (SUP)

Stand up paddling is de nieuwste rage in de watersportwereld. Deze sport is een workout voor je hele lichaam en je krijgt nog een lekker kleurtje ook! Je kunt zelf kiezen of je het zwaar maakt door hard te peddelen, of je kiest ervoor om lekker relaxed over het water te glijden en te genieten van de prachtige natuur die het Veluwemeer te bieden heeft. 

Zeilen

Het grote open water is heerlijk om te (leren) zeilen. We hebben een prachtige Topper Topaz die stabiel maar toch erg snel is. Hij kan zowel door 1 of 2 personen bevaren worden. Als het je eerste keer is kun je ervoor kiezen om alleen het kleine zeil erop te laten zetten. Kun je al zeilen en wil je lekker hard gaan? Dan zetten we het race zeil en fok erop! Dan kun je de kick van het zeilen ondervinden.

Heb je interesse in een super leuke en actieve middag? Neem gerust contact met ons op en dan bespreken we de mogelijkheden. We zijn 7 dagen per week bereikbaar.