Activiteiten

Activiteiten

Wil je een te gekke watersport middag beleven met je team/klasgenoten/collega’s/vrienden dan ben je bij ons aan het juiste adres! De prachtige ruime locatie op RCN Zeewolde bied alle mogelijkheden om met een hele groep tegelijk het water op te gaan. Onze instructeurs staan klaar om jullie met veel plezier deze leuke sporten te leren!

Groepsuitjes

Surfschool Zeewolde organiseert de leukste groepsuitjes. Wil je bijvoorbeeld met een groep vrienden of vriendinnen in een middag leren windsurfen? Of gezellig als groepsuitje ontspannen SUPpen over het wolderwijd terwijl je lekker bruin wordt? Alles is mogelijk bij ons. Wij verzorgen de beste lessen of je kunt ook alleen het SUP of windsurf materiaal huren. Bij ons zitten de surfpakken standaard erbij inbegrepen.

Bedrijfsuitjes

Wil je een leuk bedrijfsuitje organiseren? We hebben veel ervaring met diverse bedrijfsuitjes. Je kunt bij ons met een grote groep leren windsurfen of SUPpen. Ook zit er naast ons een prachtig restaurant waar je met de hele groep kunt genieten van heerlijk eten en drinken. Bel of mail ons gerust voor de mogelijkheden voor bedrijfsuitje

Vrijgezellenfeest

Op zoek naar een origineel vrijgezellenfeest? Je hebt het eindelijk gevonden. Wij helpen graag met meedenken voor jullie onvergetelijke vrijgezellenfeest. Je kunt bij ons met de hele groep gaan SUPpen of windsurfen, of een leuke combinatie. Na de activiteiten kun je ervoor kiezen om lekker na te genieten in het mooie restaurant van RCN Zeewolde onder het genot van een hapje en een drankje. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden voor een geweldig vrijgezellenfeest! 

Kinderfeestjes/verjaardagsfeestjes

De leukste kinderfeestjes/ verjaardagsfeestjes vier je uiteraard bij ons! Iedereen vindt het leuk om lekker in het water bezig te zijn en ook nog wat nieuws te leren! Wij helpen je graag met het organiseren van het perfecte kinderfeestje/ verjaardagsfeestje. Wil je met een groep leren SUPpen? Dit kan al vanaf €15,- p.p.  Vraag gerust naar de mogelijkheden voor kinderfeestjes. 

Windsurfen

Het ondiepe water van het Veluwemeer is perfect om te leren windsurfen. Wij maken gebruik van de beste materialen wat het leerproces enorm versnelt. De boards zijn veel breder dan vroeger en de zeilen zijn stukken lichter waardoor je vaak binnen een uur al heen en weer kunt surfen. 

Stand Up Paddling (SUP)

Stand up paddling is de nieuwste rage in de watersportwereld. Deze sport is een workout voor je hele lichaam en je krijgt nog een lekker kleurtje ook! Je kunt zelf kiezen of je het zwaar maakt door hard te peddelen, of je kiest ervoor om lekker relaxed over het water te glijden en te genieten van de prachtige natuur die het Veluwemeer te bieden heeft. 

Heb je interesse in een super leuke en actieve middag? Neem gerust contact met ons op en dan bespreken we de mogelijkheden!

Tags: Groepsuitjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeest, kinderfeestjes, verjaardagsfeestjes 

Tags: windsurfen, windsurfles, surfles, surfschool, windsurfschool, windsurf, zeewolde, veluwemeer, randmeren, SUP, SUPPEN, Stand Up Paddle, leren windsurfen, windsurf verhuur, windsurfen harderwijk, windsurfen nijkerk, windsurfen amersfoort, windsurfen nulde, windsurfen strand horst, groepsles windsurfen, weekcursus windsurfen, groepscursus windsurfen, priveles windsurfen, privecursus windsurfen

Translate »